Про підписання двосторонньої угоди про співробітництво між Комунальним закладом «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» та Харківським національним медичним університетом

22 листопада 2023 року відбулося урочисте підписання двосторонньої угоди про співробітництво між Комунальним закладом «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» та Харківським національним медичним університетом.
Харківська обласна Мала академія наук плідно співпрацює з Харківським національним медичним університетом багато років. Фахівці університету залучаються до науково-методичної та профорієнтаційної роботи в гуртках Харківської обласної МАН, працюють членами журі в структурі наукових відділень хімії та біології, екології та аграрних наук ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, а також надають якісну методичну й наукову підтримку учасникам ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН.
Укладення партнерської угоди між медичним університетом та Харківською МАН визначає новий етап співпраці, спрямований на розвиток позашкільної освіти й науки в галузі медицини та охорони здоров’я. Ця ініціатива має на меті створення дієвої платформи для обміну знаннями між викладацьким складом університету та юними науковцями-вихованцями Харківської обласної Малої академії наук. Партнерство між закладами передбачає взаємне збагачення дослідницьких та освітніх програм, у такий спосіб сприяючи інноваційному підходу до вивчення медичних наук та розширенню спектру учнівських досліджень, які юні науковці готують для участі в інтелектуальних змаганнях та масових заходах у системі Малої академії наук України.